/* Custom Cookies Notification Dark */

ο Αλεξίου μιλάει για όλους και για όλα!

Συνέντευξη στην εφημερίδα Fx-News παραχώρησε ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου. Ο μίλησε τόσο για την κατασκευή πο...Συνέντευξη στην εφημερίδα Fx-News παραχώρησε ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου. Ο μίλησε τόσο για την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια με το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ αποκάλυψε και το σχέδιο της Ερασιτεχνικής για κατασκευή κλειστού που θα αφορά τη «Μάνα ΑΕΚ» και τα αθλήματα Σάλας.

«Είμαι βέβαιος ότι το γήπεδο θα κατασκευαστεί. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος τρίτος ή εξωγενής παράγοντας που να σταθεί εμπόδιο σε αυτό το έργο. Την κοινή αποδοχή, την αντιλαμβανόμαστε όλοι. Άλλωστε πως και γιατί να μην κατασκευαστεί το γήπεδο, όταν πληροί όλες τις νομικές, τεχνικές και πολεοδομικές προϋποθέσεις. Το σημαντικότερο όμως που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι ότι το
έργο αυτό δεν είναι απλά μια κατασκευή ενός γηπέδου. Είναι έργο πολιτισμού και ιστορίας και έργο οικονομικής ανάσας για την περιοχή. Έργο που θα προσδώσει πνοή και ζωντάνια στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις και θα συμβάλλει στη διαμόρφωση υγιούς πολιτιστικής και αθλητικής ταυτότητας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Αλεξίου, ενώ για το σχέδιο στέγασης των τμημάτων της ΑΕΚ και τα πλάνα της Ερασιτεχνικής δήλωσε «Από τη διοίκηση ναι έχει εκπονηθεί σχέδιο. Και βασικό σχέδιο για κατασκευή σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου για όλα τα αθλήματα σάλας, αλλά και εναλλακτικό με την χρήση του υπαρκτού κλειστού συγκροτήματος. Το ιδεατό θα ήταν να στεγαστούν όλα τα τμήματα σε γήπεδα εντός του οικοπέδου μας αλλά κάτι τέτοιο, στη σημερινή εποχή είναι αδύνατο χρονικά και τεχνικά και οικονομικά.

Συνεπώς καλό θα είναι να αρκεστούμε όλοι στην ανέγερση της Αγιάς Σοφιάς, που θα αποτελέσει και το σύμβολο αναγέννησης όλης της ΑΕΚ, της μονιμοποίησης της στο θρόνο του ελληνικού αθλητισμού αλλά και της αναγνώρισης της παγκοσμίως ως κοιτίδας αθλητικού και όχι μόνο πολιτισμού. Παράλληλα, με την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου, αναζητούνται λύσεις για τη στέγαση και των λοιπών τμημάτων της ομάδας και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε και σε αυτό».

Για το τεράστιο και χρόνιο πρόβλημα της στέγασης των τμημάτων της Ερασιτεχνικής συνήθως εκτός Νέας Φιλαδέλφειας μίλησε ο κ.Αλεξίου μιλώντας για ένα μεγάλο «εμπόδιο» αναφορικά με την παραμονή των τμημάτων εντός περιοχής. «Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι τόσο απλή. Δυστυχώς το πολυδαίδαλο σύστημα αρμοδιοτήτων ανάμεσα σε φορείς καθιστά δύσκολα υλοποιήσιμη την όποια διάθεση για βοήθεια. Χωρίς να θέλω να θίξω τα άλλα σωματεία του Δήμου, θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο. Ισχυρή ΑΕΚ στην περιοχή, καθιστά αυτομάτως πολύ ισχυρά και τα λοιπά σωματεία, πολύ ισχυρότερα από όσο είναι σήμερα. Πρέπει όλοι να το αντιληφθούν αυτό, η ενιαία στεγασμένη ΑΕΚ και η ισχυροποίηση της βοηθά και τις Δημοτικές Αρχές και τα σωματεία της περιοχής. Με τα παραπάνω θέλω να πω πως ότι, όπως είναι σήμερα διαμορφωμένη η κατάσταση, η θέληση του Δήμου να βοηθήσει δεν αρκεί από μόνη της. Απαιτείται συνολική συνεργασία μεταξύ Δήμου, ΑΕΚ και λοιπών σωματείων. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την έμπρακτη συναίνεση του Δήμου στα της κατασκευής του γηπέδου και την έστω σε εμβρυακό επίπεδο ενεργειών βούληση του για στέγαση και των λοιπών τμημάτων της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Αλεξίου μαζί με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο από το καλοκαίρι του 2012 ανέλαβαν την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ και φέτος έχουν στόχο την 1η σερί άνοδο και επιστροφή στην Α1. «Το μπάσκετ δεν αποτελεί ιδιαίτερη αδυναμία έναντι των άλλων τμημάτων. Συνιστά ιερή υποχρέωση αποκατάστασης του στον ελληνικό και ευρωπαϊκό αθλητικό χώρο.

Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1 με καθαρό δίχως χρέη φορέα και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία. Η φετινή ΑΕΚ διαθέτει γεμάτο ρόστερ με έμπειρους αλλά και ελπιδοφόρους νεαρούς παίκτες που είναι μετά βεβαιότητας ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα στην Α1» δήλωσε για την Βασίλισσα ο κ.Αλεξίου συμπληρώνοντας «Περιμένουμε από τον κόσμο να αγκαλιάσει το μπάσκετ. Καταλαβαίνω ότι είναι η τρίτη συνεχής χρονιά εκτός Α1, αλλά πρέπει να αναγνωριστεί η προσπάθεια που γίνεται. Για πρώτη φορά τελείωσε η σεζόν στο μπάσκετ δίχως να οφείλεται ούτε ένα ευρώ και θα πορευτούμε και φέτος. Η ομάδα έχει παίκτες με εμπειρία από Α1 και εξωτερικό και είναι θέμα χρόνου η απόκτηση της αναγκαίας χημείας και ομοιογένειας. Ο κόσμος δεν το γνωρίζει, αλλά φέτος έμειναν μόνο οι δύο έμπειροι αρχηγοί (Φαλέκας-Δέσπος) και οι Πολυτάρχου - Γκιζόγιαννης που είναι παίκτες Α1 με πάμπολλες παραστάσεις. Προστέθηκαν παίκτες επιπέδου Α1 όπως είναι ο Καράμπουλας (MVP της περσινής Α2), που προτίμησε την ΑΕΚ από την Α1, ο Τσιάκος με καριέρα στην Α1 και εξωτερικό, ο Σέρβος ο Νίκολιτς και φυσικά ο Τσιότρας. Σε αυτούς προσθέστε και τους μικρούς, η πλειοψηφία των οποίων είναι διεθνείς με τις μικρές ομάδες».

Για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε να μείνει στην Α1 η «ΑΕΚ της Καρδιάς» μίλησε ο κ.Αλεξίου και στους στόχους της ανδρικής ομάδας βόλεϊ δηλώνοντας «Θέλω να κάνω μια ειδική αναφορά στο βόλεϊ ανδρών. Είναι το μοναδικό τμήμα που αγωνίζεται στην Α1 κόντρα στους παραδοσιακούς αντιπάλους της ομάδας μας ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Άρη. Κάναμε μια τιτάνια προσπάθεια μαζί με τον κ.Κοτσάτο και τον κ.Μακρή και τον κ.Καμαρίκο να κρατήσουμε το τμήμα ζωντανό και νομίζω ότι οι πρώτες ενδείξεις μας δικαιώνουν. Αν όμως δεν υπάρχει και η έμπρακτη στήριξη του κόσμου, ηθική στην εξέδρα και υλική με την αγορά κάποιου διαρκείας ή με την αγορά των εισιτηρίων των αγώνων, η προσπάθεια θα μείνει μισή».

Από την θέση του Γενικού Γραμματέα στην Ερασιτεχνική και με την εμπειρία των τόσων ετών στο πλάι της «Μάνας ΑΕΚ» ο Αλέξης Αλεξίου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στο ερασιτεχνικό σωματείο αναφέροντας «Η φετινή χρονιά είναι η μοναδική στην ιστορία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ χωρίς έσοδα από πουθενά. Δεν υπάρχει ΠΑΕ, δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις από την ΓΓΑ, δεν υπάρχουν επιδοτήσεις, δεν υπάρχει τίποτε. Υπάρχει μόνο κάποιες μεμονωμένες τσέπες που πληρώνουν. Παραλάβαμε κρανίου τόπο, μόνο οφειλές και μηδέν έσοδα. Παραλάβαμε χρέη 7,5 εκατ.ευρώ, ήδη με τις προσπάθειες μας έχουμε εξοφλήσει ή διακανονίσει ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ.ευρώ περίπου. Και παράλληλα προσπαθούμε να διατηρούμε σε τάξη τις πληρωμές των μεγάλων ομαδικών αθλημάτων και να συμβάλλουμε κατά δύναμη στα μικρότερα ή μη τμήματα. Υπάρχουν ταξίδια σε εσωτερικό και εξωτερικό για όλα τα τμήματα (σάλα, πυγμαχία, στίβος, ποδηλασία, ξιφασκία, πινγκ πονγκ, σκάκι κλπ). Το μεγάλο στοίχημα είναι η φετινή χρονιά. Να μπουν οι βάσεις της εξυγίανσης, του πρωταθλητισμού και κυρίως της κατασκευής του γηπέδου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

Αγώνες,2749,Απόψεις,26,Αφιερώματα,220,Διοίκηση,502,Ερασιτεχνική ΑΕΚ,51,Μεταγραφές,530,Συνεντεύξεις,541,Antonopoulos,5,apokleistika,6,Basket League,199,Diagonismos,8,Editorial,69,Eurobasket,108,Euroleague,126,Europi,1,Featured,4252,Giannis Sifakis,21,Koriopolis,3,Live Stream,4,Michos,12,NBA,166,Nikos Sifakis blog,1,Transfer Analysis,3,Tsixla,2,
ltr
item
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ: ο Αλεξίου μιλάει για όλους και για όλα!
ο Αλεξίου μιλάει για όλους και για όλα!
http://1.bp.blogspot.com/-JCFULKoZeoI/Um6APDq4sMI/AAAAAAAAC3k/ITWblsMJqe4/s400/ALEXIOU.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-JCFULKoZeoI/Um6APDq4sMI/AAAAAAAAC3k/ITWblsMJqe4/s72-c/ALEXIOU.jpg
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ
http://www.queen68.gr/2013/10/o-alexiou-gia-olous-kai-gia-ola.html
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/2013/10/o-alexiou-gia-olous-kai-gia-ola.html
true
8803551756100796746
UTF-8
Φόρτωση όλων των Άρθρων Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση Απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε τα όλα ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο με τα κριτήρια αναζήτησεις σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τριτ Τετ Πεμπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιάν Φεβ Μαρτ Απρ Μάϊος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπτ Οκτ Νοεμ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago Πριν από περισσότερο από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy