/* Custom Cookies Notification Dark */

Αλεξίου: «Η ΑΕΚ βασίζεται στον κόσμο της»

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της Βασίλισσας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και εκεί, οι υπεύ...


Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της Βασίλισσας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και εκεί, οι υπεύθυνοι της ομάδας μαζί με τον Βαγγέλη Ζιάγκο ζήτησαν από τον κόσμο τη στήριξη του
Ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε ότι θα αγκαλιάσει την προσπάθεια της Βασίλισσας τη φετινή σεζόν στην Α1, δημιουργώντας ένα απίστευτο κλίμα στο κλειστό της Γλυφάδας τόσο στον αγώνα με τον Κολοσσό όσο και με το Ρέθυμνο.
Αυτή είναι και η επιθυμία των Κιτρινόμαυρων. Να έχουν δηλαδή τον κόσμο στο πλευρό τους και να στηρίξει την προσπάθεια μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.
Στη σημερινή παρουσίαση των καρτών, στην οποία έδωσαν το παρών οι Αλέξης Αλεξίου, Γιώργος Κατσαδήμας, Γιώργος Μπέρκοβιτς αλλά και ο Βαγγέλης Ζιάγκος μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Γιώργο Νικολάου τονίστηκε η αναγκαιότητα της στήριξης του κόσμου με τον κ. Αλεξίου να λέει:
Αναλυτικά:
«Καλησπέρα. Σήμερα η παρουσίαση είναι για τα εισιτήρια Διαρκείας. Είναι ένας αγώνας διαρκείας που αφορά και στον κόσμο. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του να έρθει και να δει τι παρουσιάζουμε στο παρκέ. Επί δύο χρόνια που ξεκίνησε και διαρκούσε αυτή η προσπάθεια επαναφοράς της ΑΕΚ στην Α1 σε μια κατάσταση απόλυτους υγείας, δηλαδή να μην υπάρχουν οφειλές από το παρελθόν, συνέβησαν πάρα πολλά, έγινε ένας μεγάλος αγώνας.
Μία ομάδα ατόμων διέγραψε οποιαδήποτε δραστηριότητα από τη ζωή της και ασχολήθηκε μόνο πως μπορούν να τελειώσουν οι διαδικασίες ώστε να επανέλθει η ομάδα στην Α1. Φτάσαμε εδώ μετά από μία μεγάλη προσπάθεια. Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε κάνει εναλλακτικά πλάνα στο σχεδιασμό μας, πριν ακόμα μπει ο μήνας Σεπτέμβριος. Υπήρχε ένας τρίμηνος-τετράμηνος σχεδιασμός και συζητήσεις με πολύ κόσμο. Για να λειτουργήσει αυτή η ομάδα, με βάση τον κανόνα που έχουμε επιβάλλει, από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο βοηθό φροντιστή και από τον πρόεδρος της εταιρίας μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο, δεν πρέπει να ξεφεύγει ούτε ευρώ στα έξοδα της ομάδας. Θα πρέπει να έξοδα να μην υπερβαίνουν τα έσοδα.
Αυτό για μας θα αποτελεί υγεία και θα βοηθάει και στο αγωνιστικό τμήμα καθώς ο προπονητής και οι παίκτες θα είναι απερίσπαστοι στο έργο τους. Υπάρχουν βέβαια και τα έσοδα όπου η ΑΕΚ θα μπορεί να εκμεταλλευτεί με βάση το brand name της αλλά και τη δυναμική που της δίνει ο κόσμος. Αυτά τα επιπλέον έσοδα προέρχονται από τον κόσμο για δύο λόγους. Ο ένας είναι ο οικονομικός και ο άλλος είναι η έμπρακτη στήριξη της ομάδας στο γήπεδο.
Η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει χαράξει συγκεκριμένες μνήμες και έχει χαράξει συγκεκριμένες πορείες, μπασκετικά, προς το καλύτερο. Η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που έχει γράψει σημεία-ορόσημα στον ελληνικό αθλητισμό. Από το 1968 μέχρι και τις τελευταίες στιγμές του πρωταθλητισμού της. Ακόμα και οι «μαύρες» στιγμές των τελευταίων χρόνων μπορούν να χαρακτηριστούν ως σημαντικές. Η ΑΕΚ επέλεξε μία διαδικασία αυτοκάθαρσης, αυτοτιμωρίας, δεν επέλεξε ούτε απορρόφηση άλλου ΑΦΜ, ούτε επεδίωξε παρεμβάσεις πολιτικού τύπου. Η ΑΕΚ επέλεξε να τηρήσει το νόμο για να φτάσει στην κάθαρση και να έχουμε σήμερα μία υγιή ΚΑΕ η οποία νομίζουμε ότι μπορεί να προσελκύσει όποιον θέλει να επενδύσει και να βάλει τα χρήματα ώστε να βοηθήσει. Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη. Τα Διαρκείας δεν θα είναι μία απλή θέση σε ένα απλό γήπεδο. Θα είναι η θέση που θα έχει ο κόσμος μας στο ΟΑΚΑ η οποία θα συνοδεύεται από κάποιες έξτρα παροχές».

Στην ερώτηση για το αν έχουν βρεθεί οι μέτοχοι και ποιοι θα είναι, ο κ. Αλεξίου απάντησε: «Ότι ο νόμος ορίζει κάποια πράγματα και ότι το κεφάλαιο πρέπει να καλυφθεί είναι βέβαιο. Τα ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα το καλύψουν είναι επίσης βέβαιο. Επίσης, η διαδικασία αυτή ορίζεται στο νόμο, έχει εξεταστεί από την ΕΕΑ και γι’ αυτό έλαβε η ΑΕΚ μία προθεσμία εντός της οποίας θα υπάρξει η κάλυψη του κεφαλαίου.
Πάντως, ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι η διοίκηση της ΑΕΚ δρα με βάση τον νόμο και με βάση τις ηθικές αξίες. Το κεφάλαιο θα καλυφθεί όπως πρέπει να καλυφθεί και εντός της προθεσμίας που έχει οριστεί. Ας μην αποκαλυφθούν ακόμα τα ονόματα. Η κάλυψη του κεφαλαίου είναι μία τυπική υπόθεση για τη λειτουργία μίας ΑΕ.
Ο σωστός τρόπος για τη λειτουργία της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι η εταιρία να μπορεί να ζει με τα έσοδα της χωρίς να μπορεί να περιμένει κάποιο χέρι να βάζει χρήματα από την τσέπη του. Δεν θέλουμε να παρεκκλίνουμε από τον οικονομικό προϋπολογισμό της ομάδας».

Για την επιλογή του ΟΑΚΑ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ επισήμανε: «Για να είμαστε ειλικρινείς, το ΟΑΚΑ επιλέχτηκε κατόπιν μιας σειράς σκέψεων αλλά και συνθηκών. Και με δεδομένο ότι ο κόσμος δεν μπορεί να είναι ποτέ ευχαριστημένος με μία επιλογή.
Το ΟΑΚΑ επιλέχθηκε για τρεις βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι η επίτευξη και η εκμετάλλευση καλύτερων χορηγικών συμφωνιών και ο δεύτερος είναι ότι παρέχεται μέσω του ΟΑΚΑ μία μεγαλύτερη ασφάλεια στον κόσμο. Επιπλέον, ο τρίτος λόγος είναι ότι η χωρητικότητα του γηπέδου επιτρέπει στην ΑΕΚ να αρχίζει από φέτος να υλοποιεί δυο σημαντικά πράγματα.
Το πρώτο είναι η οικογενειακή κερκίδα με προνομιακές. Επίσης ένα δεύτερο πρόγραμμα που θέλουμε να υλοποιήσουμε και έχουμε κάνει ήδη κάποιες επαφές είναι αυτό της παιδικής και σχολικής κερκίδας.
 Ένα άλλο πρόγραμμα είναι μία ειδική κερκίδα για τις κοινωνικά ευπαθέστερες ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το εισιτήριο των 50 ευρώ. Αυτό είναι μέσα στις σκέψεις και θα ανακοινωθεί σύντομα. Σίγουρα όσοι απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα ήθελαν ένα γήπεδο μικρότερο που θα έχει περισσότερη «θέρμη» στις κερκίδες και θα είναι μονίμως γεμάτο. Εδώ όμως είναι που θέλουμε την υπέρβαση από τον κόσμο.
 Να πάρει ο κόσμος εισιτήριο διαρκείας. Ο σκοπός δεν είναι απλά να πουληθούν τα εισιτήρια. Σκοπός μας είναι αυτοί που έχουν δυνατότητα να είναι κάθε εβδομάδα στο γήπεδο να έρχονται στο γήπεδο. Η στήριξη μπορεί να υπάρχει και στο ΟΑΚΑ, γι’ αυτό και γίνεται αυτό το άνοιγμα προς τον κόσμο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΑΕΚ, Μάνος Μακρής, αλλά και ο Θωμάς Μαύρος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

Αγώνες,3588,Απόψεις,36,Αφιερώματα,244,Διοίκηση,561,Ερασιτεχνική ΑΕΚ,56,Μεταγραφές,585,Συνεντεύξεις,695,Antonopoulos,5,apokleistika,14,Basket League,205,Diagonismos,8,Editorial,81,Eurobasket,109,Euroleague,146,Europi,1,Featured,5339,Giannis Sifakis,39,Koriopolis,3,Live Stream,9,Michos,12,NBA,166,Nikos Sifakis blog,1,Transfer Analysis,3,Tsixla,12,
ltr
item
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ: Αλεξίου: «Η ΑΕΚ βασίζεται στον κόσμο της»
Αλεξίου: «Η ΑΕΚ βασίζεται στον κόσμο της»
http://1.bp.blogspot.com/-_hxRncJcl-8/U-o0WfHvneI/AAAAAAAABgo/IVOllVYBR-c/s1600/Alexiou%2B1.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-_hxRncJcl-8/U-o0WfHvneI/AAAAAAAABgo/IVOllVYBR-c/s72-c/Alexiou%2B1.jpg
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ
http://www.queen68.gr/2014/09/blog-post_78.html
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/2014/09/blog-post_78.html
true
8803551756100796746
UTF-8
Φόρτωση όλων των Άρθρων Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση Απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε τα όλα ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο με τα κριτήρια αναζήτησεις σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τριτ Τετ Πεμπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιάν Φεβ Μαρτ Απρ Μάϊος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπτ Οκτ Νοεμ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago Πριν από περισσότερο από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy