/* Custom Cookies Notification Dark */

Σάκοτα: «Υπάρχει ιστορία και μέλλον»

Αναλυτικά τα  όσα είπε ο  Ντράγκαν Σάκοτα στην συνέντευξη τύπου: Για το πώς βιώνουν οι φίλοι της ΑΕΚ την επιστροφή : «Ο ΑΕΚτζής βρίσκε...

Αναλυτικά τα  όσα είπε ο  Ντράγκαν Σάκοτα στην συνέντευξη τύπου:
Για το πώς βιώνουν οι φίλοι της ΑΕΚ την επιστροφή: «Ο ΑΕΚτζής βρίσκει πληροφορίες για την ομάδα, καμαρώνει, θυμώνει, αλλά βρίσκει ειδήσεις και πληροφορίες. Αυτή η χρονιά είναι η πιο ευχάριστη περίοδος. Η ΑΕΚ πέρασε ένα καταστροφικό διάστημα, βρισκόταν στην τρίτη κατηγορία και δεν το αξίζει αυτό η ομάδα και ο κόσμος της. Γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει στις διακρίσεις η ομάδα. Αυτό που θέλει κάθε ΑΕΚτζης».
Οι στόχοι της ομάδας: «Είναι δύσκολο να βάζεις τόσο ψηλούς στόχους νωρίς. Πάντα είναι στο μυαλό μας, αλλά πρέπει να πάμε σκαλί σκαλί. Κανείς από εμάς δεν είναι μεγαλύτερος από την ΑΕΚ. Υπάρχει ιστορία, θα υπάρχει και μέλλον. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε ο, τι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να έχουμε γερές βάσεις για να μας βοηθήσουν σε βάθμος 20 χρόνων. Εννοείται ότι εμείς δεν θα είμαστε εδώ, αλλά το σωματείο θα συνεχίσει να υπάρχει.»
Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Το πιο ευχάριστο είναι ότι εμφανίζονται ανθρώποι όπως ο κύριος Αγγελόπουλος που δείχνει ενέργεια, πάθος, αφιερώνει χρόνο, συζητά με νέα παιδιά για να τα φέρει στην ΑΕΚ. Όταν έχεις έναν τέτοιο πρόεδρο, υποχρεώνεσαι να δώσεις το μάξιμουμ. Εμείς δώσαμε το μάξιμουμ, βελτιώθηκαν όλοι οι παίκτες μας, προσφέραμε θέματα, υπήρχαν ματς που βάλαμε 100 πόντους. Οι πραγματικοί ΑΕΚτζήδες είναι υπερήφανοι για την προσπάθεια. Κάποιοι θέλουν τη νίκη σε κάθε αγώνα, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό».
Για τη χρονιά που πέρασε: «Υπήρχαν τέσσερις διακοπές μες στο πρωτάθλημα και δυσκόλευε την πορεία μας. Η ομάδα δεν έπαιξε στην Ευρώπη και ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσει σταθερή φόρμα. Οι επιλογές που έγιναν από τον προηγούμενο κόουτς έγιναν σε μια περίοδο χωρίς πολλά χρήματα και με χαμηλότερους στόχους. Εμείς ξέραμε ότι η πορεία έπρεπε να είναι καλύτερη. Οι στόχοι άρχισαν να αλλάζουν και οι επόμενες επιλογές έγινα προσεκτικά, όπως του Ίνγκλις και του Ντελινικάιτις. Μετά προσθέσαμε τον Αθηναίου, τον Μπονσού, τον Χέρσον και τέλος τον Ουίλμπεκιν. Στο τέλος της χρονιάς είδα βελτίωση από όλους, ακόμη και από αυτούς που είχαν μειωμένο χρόνο συμμετοχής».
Για για το μέλλον της ΑΕΚ: «Πρέπει να γεμίσουμε τις ομάδες στο παιδικό, στο εφηβικό και στην κάτω 22 και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ένα κλειστό καμπ στο ΟΑΚΑ για να κάνουμε επιλογές παικτών από 16 μέχρι 21 ετών. Είναι μία περίοδος που τα παιδιά έχουν δικαίωμα μεταγραφής. Το καμπ θα διαρκέσει τρεις μέρες. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν μπορούμε να τους πάρουμε όλους».
Για τη μεταγραφολογία: «Να σας ευχαριστήσω διότι έχετε γράψει περίπου 50 ονόματα για την ΑΕΚ. Μπορούμε να φτιάξουμε πέντε ομάδες. Αλλά υπάρχουν κάποιες προτάσεις που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Δε με πειράζει, αλλά δείχνει το ενδιαφέρον για το οποίο μιλούσαμε πριν».
Για την αρχή και το φινάλε της ΑΕΚ στη σεζόν: «Αυτό που ξεκινάει από την αρχή είναι η ομάδα. Κανείς δεν ήξερε τον Σεπτέμβριο, χωρίς προετοιμασία, χωρίς γήπεδο, μετά από πέντε μήνες πως θα μιλούσαμε για άλλους στόχους. Ούτε συμβόλαια υπήρχαν παρά μόνο για ένα χρόνο. Ο Ντούσαν ήταν ο πρώτο και αναγκαστικά συζητήσαμε για συνέχεια και δέχθηκε να μείνει για παραπάνω χρόνια».
Για τους παίκτες που θα συνεχίσουν: «Τελείωσε η σεζόν και λέει κάποιος ότι έχουμε μόνο τρία συμβόλαια. Ετσι είναι, αλλά όλοι οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί φέτος είναι υπό ανάλυση. Κάποιους θέλουμε να μείνουν, αλλά όταν θες να κάνεις μία ομάδα στην Ελλάδα και οι κανονισμοί είναι έτσι, κοιτάζεις πρώτα τους Ελληνες. Αυτό το νούμερο Ελλήνων παικτών μπορεί να είναι 9-10 παίκτες. Συζητάμε με τους ξένους, έχουμε κάνει σκάουτινγκ σε πολλά ονόματα, αλλά μεταγραφές δε γίνονται μέσα στη σεζόν».
Για τους Έλληνες παίκτες: «Οι Ελληνες παίκτες είναι κλειδιά. Ο Μενσά και ο Χάντερ είναι θεαματικοί παίκτες, αλλά ποτέ αυτοί οι παίκτες δε θα βγάλουν την ψυχή που θα βγάλουν οι Ελληνες. Αυτό που έκαναν ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης, τα παιδιά που έφεραν τα κύπελλα στις ομάδες. Είναι δύσκολο να το κάνει ένας ξένος. οι Ελληνες ξέρουν την πραγματικότητα και πιο εύκολα μπορείς να έχεις μία γερή βάση. Αυτό είναι το σκεπτικό μας. Κάνουμε κινήσεις για τα επόμενα χρόνια από χαμηλότερες κατηγορίες να ανέβουν και να μπουν στην ΑΕΚ. Οπως έγινε πριν από πολλά χρόνια με την ομάδα που έφτασε να πάρει το πρωτάθλημα το 2002. Ξέρουν όσοι με γνωρίζουν πόσα παιδιά έχουν βγει από τέτοιες δραστηριότητες. Ακόμα και σήμερα που μιλάμε είχαμε τον Περο Αντιτς από τις επιλογές που κάναμε τότε. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μεγάλα ταλέντα, αλλά είναι λογικό να κάνουμε και λάθη».
Για την επόμενη σεζόν και την προετοιμασία της ΑΕΚ: «Θέλουμε να έχουμε τουλάχιστον 80% έτοιμη ομάδα πριν ξεκινήσει προετοιμασία Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε όλη την ομάδα. Αυτές οι εβδομάδες που είναι μπροστά μας είναι σημαντικές. Σύντομα θα έχουμε κάποια νέα, διότι κάποια πρωταθλήματα τρέχουν ακόμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου, αν το πρωτάθλημα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου και το πρώτο στάδιο θα είναι Καρπενήσι από 17 Αυγούστου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου. Η δεύτερη φάση θα γίνει στη Σαρδηνία, όπου θα πάμε στις 8 Σεπτέμβρη. Στις 9 του μηνός έχουμε φιλικό παιχνίδι με τη Σάσαρι και στις 13 έχουμε ένα τουρνουά με τη Σάσαρι. Μπορεί να είναι επίσης η Γαλατάσαραϊ ή η Νταρουσάφακα. Δεν ξέρω ακόμα, αλλά θα είναι τουρνουά με καλές ομάδες. Θα είμαστε περίπου 10 μέρες εκεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

Αγώνες,2749,Απόψεις,26,Αφιερώματα,220,Διοίκηση,499,Ερασιτεχνική ΑΕΚ,50,Μεταγραφές,529,Συνεντεύξεις,541,Antonopoulos,5,Basket League,199,Diagonismos,8,Editorial,69,Eurobasket,108,Euroleague,125,Europi,1,Featured,4246,Giannis Sifakis,21,Koriopolis,3,Live Stream,4,Michos,12,NBA,166,Nikos Sifakis blog,1,Transfer Analysis,3,Tsixla,2,
ltr
item
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ: Σάκοτα: «Υπάρχει ιστορία και μέλλον»
Σάκοτα: «Υπάρχει ιστορία και μέλλον»
http://1.bp.blogspot.com/-U-K3t8d_98E/VW8s3KTwTkI/AAAAAAAADEM/Iu7T517rGWQ/s640/sak.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-U-K3t8d_98E/VW8s3KTwTkI/AAAAAAAADEM/Iu7T517rGWQ/s72-c/sak.jpg
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ
http://www.queen68.gr/2015/06/blog-post_3.html
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/2015/06/blog-post_3.html
true
8803551756100796746
UTF-8
Φόρτωση όλων των Άρθρων Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση Απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε τα όλα ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο με τα κριτήρια αναζήτησεις σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τριτ Τετ Πεμπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιάν Φεβ Μαρτ Απρ Μάϊος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπτ Οκτ Νοεμ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago Πριν από περισσότερο από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy