/* Custom Cookies Notification Dark */

Ανοιξε την καρδιά του στην Original ο Αγγελόπουλος!

Μεγάλη συνέντευξη στο εφημεριδάκι της ORIGINAL παραχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Στη συνέντευξη αναφέρεται για όλα όσα αφορούν την μπασκετ...Μεγάλη συνέντευξη στο εφημεριδάκι της ORIGINAL παραχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Στη συνέντευξη αναφέρεται για όλα όσα αφορούν την μπασκετική ΑΕΚ, ενώ μαζί με τον Αγγελόπουλο μίλησε και ο Χάρης Κούτας. Αναλυτικά η κοινή συνέντευξη των Αγγελόπουλου - Κούτα στην ORIGINAL:

Πάει κι ο Σάκοτα! Αγιασμό έχουμε κάνει;


«Όχι ρε γαμώτο, είχαμε κλείσει παπά από ΝΦ και τώρα είναι εκτός Ελλάδας και δεν προλάβαμε! Έτσι που μας πάει βλέπω να βρίσκουμε έναν όπως όπως να κάνουμε, γιατί σε λίγο δεν θα συμπληρώνουμε 5άδα!»

Θα καλυφθούν με άλλους οι θέσεις αυτών που τραυματίστηκαν και ποιος ο στόχος για φέτος;

«Θα γίνουν άμεσα κάποιες κινήσεις για να καλυφθούν οι θέσεις του ρόστερ που έμειναν κενές, όπως του σέντερ και η κάλυψη του Κάρτερ για όσο καιρό θα είναι τραυματίας. Στόχος μας είναι η ΑΕΚ να κάνει πρωταθλητισμό. Φέτος να χτυπήσουμε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και από την επόμενη σεζόν να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα».

Το φέτος θα το πολεμήσουμε. Τι σκέφτεστε όμως για το μέλλον της ΑΕΚ;

«Παράλληλα με τη δουλειά που γίνεται για τη φετινή σεζόν, υπάρχει πλάνο με βάθος 5-6 χρόνων. Γι’ αυτό το λόγο θέλουμε να φέρνουμε στην ΑΕΚ νέους Έλληνες κυρίως παίκτες, ταλέντα, ώστε να χτιστεί ο κορμός μιας ομάδας που θα εδραιωθεί και θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».

Διαβάζουμε πως σας έφερε στην ΚΑΕ ο Μελισσανίδης. Ποια είναι η αλήθεια;

«…(γέλια)… Όχι φυσικά, με δικιά μας πρωτοβουλία ασχοληθήκαμε. Το σκεφτόμασταν καιρό και μετά από λίγους μήνες το αποφασίσαμε».

Διαβάζουμε σε διάφορα απίθανα blogs ότι υπάρχουν περσινές οφειλές, ότι η ομάδα χρωστάει από δώ κι από κει, κι ότι υπάρχει δυσαρέσκεια φετινών αποκτημάτων σχετικά με τις πληρωμές τους. Τι ισχύει στην πραγματικότητα;

«Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ως διοίκηση της ΚΑΕ, επιθυμούμε και σαν εταιρία να είναι απόλυτα υγιής. Εκτός του ότι καλύψαμε παλαιότερες οφειλές που βάραιναν την ομάδα, θα φροντίσουμε να βγαίνει και ο ισολογισμός κάθε έτους και να μη δημιουργούνται νέα χρέη. Μάλιστα είναι πρόθεσή μας, να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στα οικονομικά της ΚΑΕ. Προϋπολογισμοί, ισολογισμοί και αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων θα δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Όποιος καλοθελητής θέλει να αμφισβητήσει τη δουλειά που γίνεται θα παίρνει την απάντησή του από εκεί».

Με τους μάνατζερ πως τα πάτε; Μυρίστηκαν ψητό και έχουν πέσει πάνω σας;

«Υγιής είναι η διαχείριση της ΚΑΕ ακόμα και στη διαχείριση του ρόστερ. Καμία μονάδα δεν μπαίνει πάνω από την ομάδα. Και αυτό επιτυγχάνεται και στη συνεργασία μας και με τους μάνατζερ. Αυτή τη στιγμή κανένας μάνατζερ δεν εκπροσωπεί πάνω από δύο παίκτες στο ρότερ».

Τι ανταπόκριση είχε η προσπάθειά σας στην ανεύρευση «συμπαικτών» στο εγχείρημα που ξεκινήσατε, όπως περιμένατε από πέρυσι;

«Αυτή τη στιγμή και από πέρυσι που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, στα διοικητικά της ΚΑΕ είμαστε ουσιαστικά δύο άτομα. Εμείς ξέρουμε ότι από την ενασχόλησή μας χρήματα δεν πρόκειται να βγάλουμε, ίσα ίσα μέσα μπαίνουμε. Η αγάπη μας για την ΑΕΚ είναι που μας οδήγησε εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι να συμμετάσχουν κι άλλοι ΑΕΚτζήδες που έχουν τη δυνατότητα για να κάνουμε μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα».

Τι μήνυμα θα θέλατε να μεταφέρετε σε εμάς και γενικότερα στον κόσμο της ΑΕΚ; Η ατμόσφαιρα πέρυσι στο ΟΑΚΑ σας άρεσε; Υπήρχε κάτι που σας χάλασε;

«Ακόμη πιο σημαντικό για μας είναι να δούμε τον κόσμο να αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια. Η παρουσία του κόσμου την περασμένη σεζόν και η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο θέλουμε να συνεχιστεί και φέτος σε μαγελύτερο βαθμό. Ζητώντας από τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, εκτός από την αυτονόητη στήριξη στη διάρκεια του αγώνα χρειάζεται να αποφεύγονται και πράγματα που βλάπτουν την ομάδα μας και την εικόνα της. Θέλουμε ο κάθε οπαδός που έρχεται στο γήπεδο για να δει την ομάδα που αγαπάει να αγοράζει και το εισιτήριό του. Εκτός από την οικονομική στήριξη της ομάδας, δημιουργείται και μια εικόνα που ενισχύει τη θέση μας όταν διεκδικούμε πχ μια wild card για την Euroleague ή μια ευνοϊκότερη χορηγία. Άλλο παράδειγμα που πρέπει να αποφύγει ο κόσμος είναι συμπεριφορές που δημιουργούν προβλήματα. Το άναμμα ενός καπνογόνου σε κλειστό γήπεδο, επιφέρει εκτός από το δεδομένο πρόστιμο, κίνδυνο τιμωρίας της έδρας, μέχρι και δύσπνοια σε κάποιους από τους αθλητές της ομάδας. Πρέπει μαζί, κόσμος και διοίκηση, να συνεργαστούμε για να φτάσει η ΑΕΚ ψηλά, χωρίς να χρειαζόμαστε αστυνομίες και security».

Γνωρίζετε ότι ετοιμαζόμαστε για εκδρομές σε Ρωσία, Τουρκία, Λιθουανία και Ισραήλ;

«Βλέπουμε πόσο σημαντική είναι για την ομάδα η παρουσία των οπαδών της δίπλα της και ξέρουμε ότι κι εσείς δε θέλετε να την αφήνετε ποτέ μόνη. Ακόμη περισσότερο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που τόσο έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια. Ήδη έχουμε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τις τουρκικές αρχές για να πάρουμε εισιτήρια στο παιχνίδι με τη Γαλατάσαράι στην Κωνσταντινούπολη».

Ισραήλ θα πάμε;

«Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Εκεί να ξέρετε δεν κάνουν απλά έλεγχο αλλά… κωλονοσκόπηση!!! Θα ζητάμε παντού εισιτήρια και όπου μπορούμε φυσικά και θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα».

Εμάς μας νοιάζει κάθε αγώνας να συνυπάρχουν οι οπαδοί στις κερκίδες. Πως το βλέπετε και αν –εφόσον στο ΟΑΚΑ βολεύει- υπάρχει σαν σκέψη να γίνει πραγματικότητα σε όσα περισσότερα ματς μπορούμε να το πεύχουμε;

«Αντίστοιχα, κάνουμε μια προσπάθεια φέτος να έρθουν και οπαδοί άλλων ομάδων στην έδρα μας, κάτι που επίσης έχει λείψει εδώ και χρόνια. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο καταλαβαίνετε ότι πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Πρέπει ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να δείξει ότι σέβεται αυτή την προσπάθεια.

Οι ΑΕΚτζήδες ως οπαδοί έχουν υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης, σε αυτό διαφέρουν από οπαδούς άλλων ομάδων. Ο ΑΕΚτζής, και βάζω πρώτο τον εαυτό μου σ’ αυτό, δε θα δεχόταν η ομάδα του να κλέβει για είκοσι χρόνια το πρωτάθλημα. Υπάρχει μια ποιοτική διαφορά την οποία όμως πρέπει να τη δείξουμε παντού, σε όλους τους τομείς. Στόχος δικός μας είναι να μαζέψουμε περισσότερο κόσμο δίπλα στην ΑΕΚ. Αλλά κι οι οπαδοί μας έχουν σημαντικό μερίδιο στη δημιουργία της νέας γενιάς ΑΕΚτζήδων».

Τελευταίο και καλύτερο! Με το όνειρό μας για το Γαλάτσι, που βρισκόμαστε;
«Βρίσκεται σε εξέλιξη η επικοινωνία με το δήμο για το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου. Εκτός από κάποια γραφειοκρατικά θέματα που μπορούμε να ξεπεράσουμε, είναι μεγάλο και το κόστος ανάπλασης του κλειστού και της συντήρησής του από το δήμο. Ελπίζουμε να πετύχουμε μια συμφωνία στην οποία να έχουν συμμετοχή και τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ συμπεριλαμβανομένων των ακαδημιών, ώστε να βρουν όλα τα τμήματα μια κοινή στέγη».

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και το όραμά σας να βρει κι άλλους συμπαραστάτες και να δείτε να πραγματοποιούνται όλοι οι στόχοι σας. Σας ευχαριστούμε πολύ. Καλό κουράγιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

Αγώνες,2822,Απόψεις,29,Αφιερώματα,238,Διοίκηση,544,Ερασιτεχνική ΑΕΚ,55,Μεταγραφές,539,Συνεντεύξεις,606,Antonopoulos,5,apokleistika,14,Basket League,205,Diagonismos,8,Editorial,74,Eurobasket,109,Euroleague,145,Europi,1,Featured,4465,Giannis Sifakis,27,Koriopolis,3,Live Stream,3,Michos,12,NBA,166,Nikos Sifakis blog,1,Transfer Analysis,3,Tsixla,7,
ltr
item
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ: Ανοιξε την καρδιά του στην Original ο Αγγελόπουλος!
Ανοιξε την καρδιά του στην Original ο Αγγελόπουλος!
http://4.bp.blogspot.com/-fJ_RE-qTqGw/VhgWY1X4IpI/AAAAAAAAEPU/M6ksRlqzlpQ/s400/aggelo.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-fJ_RE-qTqGw/VhgWY1X4IpI/AAAAAAAAEPU/M6ksRlqzlpQ/s72-c/aggelo.jpg
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ
http://www.queen68.gr/2015/10/original.html
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/2015/10/original.html
true
8803551756100796746
UTF-8
Φόρτωση όλων των Άρθρων Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση Απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε τα όλα ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο με τα κριτήρια αναζήτησεις σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τριτ Τετ Πεμπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιάν Φεβ Μαρτ Απρ Μάϊος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπτ Οκτ Νοεμ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago Πριν από περισσότερο από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy