/* Custom Cookies Notification Dark */

«Ευτυχώς που υπάρχει ο Αγγελόπουλος»

Η ΑΕΚ κέρδισε και το τρίτο μπαράζ, αυτή την φορά με 70-60 κόντρα στον Ηλυσιακό και έτσι ανέβηκε στην Α” Κατηγορία της ΕΣΚΑ, εκεί από όπο...


Η ΑΕΚ κέρδισε και το τρίτο μπαράζ, αυτή την φορά με 70-60 κόντρα στον Ηλυσιακό και έτσι ανέβηκε στην Α” Κατηγορία της ΕΣΚΑ, εκεί από όπου έλειψε τα τρία τελευταία χρόνια.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η «ΩΡΑ των σπορ» ετοίμασε ένα αφιέρωμα για τα Αετόπουλα, που έχουν δείξει εντυπωσιακά στοιχεία για το μέλλον. Για τον λόγο αυτό, μιλήσαμε με τρεις ανθρώπους του τμήματος, με τον προπονητή, Βαγγέλη Τσεπέλη, με τον επικεφαλής των Ακαδημιών, Νίκο Αποστολίδη και με τον έφορο, Βαγγέλη Δερμανούτσο. Όλοι, φρόντισαν να σταθούν στην βοήθεια που προσφέρει η παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου στην ΚΑΕ.

«Επιστρέψαμε στη φυσική μας θέση»

Ξεκινάμε από τον κόουτς του «δικεφάλου», Βαγγέλη Τσεπέλη, ο οποίος στάθηκε στην σκληρή δουλειά: «Η επιτυχία είναι φυσικό επακόλουθο της σκληρής δουλειάς που γίνεται και όχι μόνο στο εφηβικό. Με την στήριξη της ΚΑΕ, του Μάκη Αγγελόπουλου και της Ερασιτεχνικής, προσπαθούμε να στηρίξουμε όλα τα τμήματα. Ύστερα από τρία χρόνια γυρίσαμε. Ήταν σκοπός μας από την αρχή του καλοκαιριού, η ομάδα να φτάσει στην φυσική της θέση, στην Α” Κατηγορία, οπότε είναι επιτυχημένη η χρονιά».

Σχετικά με την ενίσχυση από την ανδρική ομάδα, με τους Δημήτρη Μωραΐτη και Νίκο Καμαριανό, υπογράμμισε τα εξής: «Με την παρουσία τους, έδωσαν ώθηση στην ομάδα. Αυτά τα παιδιά κοσμούν όλα τα γήπεδα που αγωνιστήκαμε. Μας έδωσαν σίγουρα ποιότητα στο παιχνίδι μας και ανέβασαν το επίπεδο στην ομάδα. Κυρίως ο χαρακτήρας που έχουν αυτά τα παιδιά, είναι σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες. Έβαλαν το εγώ τους, κάτω από την ομάδα. Ο Καμαριανός χρειάστηκε να παίξει πολλές θέσεις για να βοηθήσει την ομάδα. Τις περισσότερες φορές έπαιζε ως πάουερ φόργουορντ».

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω αν θα υπήρχαμε χωρίς τον κύριο Αγγελόπουλο. Είναι η έβδομη μου χρονιά στην ΑΕΚ αυτή. Ίσως είναι η πρώτη χρονιά που τα πράγματα πάνε όπως θα έπρεπε να πηγαίνουν, στο θέμα των γηπέδων και των προπονήσεων. Σίγουρα, έχοντας τα βασικά στοιχεία και έχοντας ποιοτικούς παίκτες με καλό χαρακτήρα, βγήκε αυτό το αποτέλεσμα».

Εν συνεχεία, ο Τσεπέλης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στην άνοδο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αποστολίδη που βοήθησε όλα τα τμήματα. Τον κόουτς, Αλέξη Φαλέκα για τη συνεργασία μας. Τον έφορο μας, κύριο Δερμανούτσο και τον κύριο Κανάκη. Ακόμα, να ευχαριστήσω και τον φροντιστή, Θανάση Κυπαρίσση, που μας βοηθούσε συνέχεια. Ευχαριστώ και τους γονείς των παιδιών, που στήριξαν την προσπάθεια από την μεριά τους και γενικά ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν, ειδικά στο τελευταίο ματς, ήταν συγκλονιστική η κερκίδα. Πάνω από όλα ευχαριστώ τους αθλητές μου, που έφεραν τη Βασίλισσα εκεί που πρέπει να είναι. Το ταξίδι τώρα αρχίζει. Επιστρέψαμε στη φυσική μας θέση και ξεκινάει η νέα χρονιά με νέους στόχους, πάντα υψηλούς».

«Δουλέψαμε καλά όλο τον χρόνο»

Από την μεριά του, ο Νίκος Αποστολίδης αρχικά υπογράμμισε τα ακόλουθα: «Η επιτυχία ήρθε γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια πριν το καλοκαίρι για να μαζέψουμε κάποια παιδιά και να φτιάξουμε την ομάδα. Όλος ο προγραμματισμός, εκεί έγινε Είχαμε ως στόχο να ανεβούμε και στους Παίδες. Πρωταγωνιστήσαμε και εκεί, αλλά δεν πετύχαμε την άνοδο. Στο εφηβικό, μας βοήθησε πολύ η ΚΑΕ με την προσθήκη του Μωραΐτη, αλλά και του Καμαριανού. Δουλέψαμε καλά όλο τον χρόνο. Φάνηκε ειδικά στον δεύτερο γύρο, που δεν κάναμε καμία ήττα, αλλά και στα μπαράζ, η ομάδα ήταν πολύ καλή. Το έλεγα και στον Βαγγέλη Τσεπέλη, να μην αγχώνεται και ότι δεν θα κάναμε άλλη ήττα».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αποδώσει τα εύσημα στον Μάκη Αγγελόπουλο: «Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει ο κύριος Αγγελόπουλος. Αν σκεφτεί κανείς πως ήταν η ΑΕΚ πριν τον Αγγελόπουλο και πως είναι τώρα, μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα. Η ομάδα έχει μια οντότητα, μια αξιοπρέπεια. Ακόμα δεν είμαστε στο σημείο που θέλαμε, γιατί δεν έχουμε δικές μας εγκαταστάσεις. Δουλεύουμε σε τρία διαφορετικά γήπεδα, στο ΟΑΚΑ, στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Μενίδι. Θα ήταν ιδανικό να μπαίναμε στο Γαλάτσι. Το βέβαιο είναι ότι ο Αγγελόπουλος είναι ο από… μηχανής Θεός για την ΑΕΚ».

Τέλος, για την επόμενη σεζόν, ο Αποστολίδης συμπλήρωσε: «Δεν είναι δυνατόν να μείνουμε στο ότι ανεβήκαμε στην Α” Κατηγορία μετά από πολλά χρόνια απαξίωσης. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια προσωπικότητα στην ομάδα. Πρέπει να συνεχίσει να στηρίζεται η υποδομή της ΑΕΚ. Προσωπικά έχω κερδίσει παιδικά πρωταθλήματα και γνωρίζω καλά τι γίνεται στις υποδομές. Πρέπει να σκύψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια».

«Του χρόνου ελπίζω να είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Με την σειρά του, ο Βαγγέλης Δερμανούτσος: τόνισε: «Επανήλθαμε στα μεγάλα σαλόνια. Το θέμα τώρα είναι να έχουμε γήπεδα και τη νέα χρονιά, για να συμμετάσχουμε όπως πρέπει στην Α” Κατηγορία. Να γίνει ένας σχεδιασμός πριν τη σεζόν, μέσα στον Απρίλιο, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Αυτό έχει σημασία. Το ότι ανεβήκαμε, με την ομάδα που είχαμε και με τη βοήθεια των δύο παιδιών από την πρώτη ομάδα, ήταν σχεδόν γνωστό ότι θα το καταφέρναμε. Μέχρι στιγμής, ευτυχώς μας στηρίζει η διοίκηση και πιστεύω ότι θα μας στηρίξει ακόμα περισσότερο τη νέα σεζόν, όπου δεν χρειάζεται να κάνουμε 25 μεταγραφές. Θα πρέπει να πάρουμε 2-3 καλούς παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, μαζί με τον Μωραΐτη. Πρέπει να πάρουμε και παιδιά στην παιδική ομάδα για να πάρει την άνοδο και εκεί η ΑΕΚ».

Εν συνεχεία, στάθηκε στην στήριξη του Μάκη Αγγελόπουλου, τον οποίο και ευχαρίστησε επί προσωπικού: «Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει ο κύριος Αγγελόπουλος. Κάνει την διαφορά. Ευτυχώς, υπάρχει αυτός ο άνθρωπος και βοηθάει. Θα ήταν δύσκολα αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος στην ΑΕΚ. Του χρόνου ελπίζω να είμαστε ακόμα καλύτεροι και σε επίπεδο Ακαδημιών. Η εφηβική ομάδα, μας γύρισε πίσω στις καλές εποχές, όταν πήραμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2003, όπου είχαμε στήριξη από την τότε διοίκηση. Ευχαριστώ και εγώ προσωπικά, αλλά και η ομάδα, τον κύριο Αγγελόπουλο, που μας βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει περισσότερο του χρόνου. Η άνοδος αυτή, είναι μία επιτυχία και του ίδιου του Αγγελόπουλου προσωπικά».

Πηγή: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

ΣΧΟΛΙΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

Αγώνες,2821,Απόψεις,29,Αφιερώματα,238,Διοίκηση,542,Ερασιτεχνική ΑΕΚ,55,Μεταγραφές,538,Συνεντεύξεις,606,Antonopoulos,5,apokleistika,14,Basket League,205,Diagonismos,8,Editorial,74,Eurobasket,109,Euroleague,145,Europi,1,Featured,4461,Giannis Sifakis,27,Koriopolis,3,Live Stream,3,Michos,12,NBA,166,Nikos Sifakis blog,1,Transfer Analysis,3,Tsixla,7,
ltr
item
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ: «Ευτυχώς που υπάρχει ο Αγγελόπουλος»
«Ευτυχώς που υπάρχει ο Αγγελόπουλος»
https://1.bp.blogspot.com/-L3fbQI1ER3A/VuqE1B1DtpI/AAAAAAAAEkM/5toVraUd6jUjK7-v4el2tie-GlXlwANIg/s640/1428477.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-L3fbQI1ER3A/VuqE1B1DtpI/AAAAAAAAEkM/5toVraUd6jUjK7-v4el2tie-GlXlwANIg/s72-c/1428477.jpg
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ
http://www.queen68.gr/2016/03/blog-post_17.html
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/2016/03/blog-post_17.html
true
8803551756100796746
UTF-8
Φόρτωση όλων των Άρθρων Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση Απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε τα όλα ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο με τα κριτήρια αναζήτησεις σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τριτ Τετ Πεμπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιάν Φεβ Μαρτ Απρ Μάϊος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπτ Οκτ Νοεμ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago Πριν από περισσότερο από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy