/* Custom Cookies Notification Dark */

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μιλάει για όλα (VIDEO)

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή 'pick & roll'' ο πρόεδρος της Βασίλισσας, Μάκης Αγγελόπουλος, μίλησε για πρώτη φορά στην τηλ...


Φιλοξενούμενος στην εκπομπή 'pick & roll'' ο πρόεδρος της Βασίλισσας, Μάκης Αγγελόπουλος, μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση για την ΑΕΚ

Δείτε σε video την συνέντευξη του προέδρου !
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Αγγελόπουλου:

Για τους παράγοντες και την δική του πορεία όσο βρίσκεται στην ΑΕΚ: «Νομίζω πως οι παράγοντες πρέπει να μιλούν με τα έργα τους. Πρέπει να αφήνουμε τους πραγματικού πρωταγωνιστές να μιλούν όλη την χρονιά κι εμείς να κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος της. Νομίζω πως το συναίσθημα που έχει κάποιος μετά από 1,5 χρόνο εναασχόλησης με τα κοινά της ΑΕΚ, είναι πως μαθαίνει συνεχώς. Μαθαίνουμε συνεχώς ως ομάδα. Μας δίνει περισσότερο κέφι για να συνεχίσουμε. Εχουν γίνει πάρα πολύ τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην ΑΕΚ και παράγοντες μού έχουν πει πως σπάνια γίνονται τόσα πολλά».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Η επιτυχία και η αποτυχία είναι συνάρτηση των στόχων. Οταν συναντήθηκα πρώτη φορά με τον κόουτς Σάκοτα με ρώτησε για τους στόχους. Η ομάδα τότε ήταν προτελευταία και του είπα "δύο στόχοι υπάρχουν. Ο δεύτερος είναι η ομάδα να σωθεί και να παίξει στα πλέι οφ και ο πρώτος το μπάσκετ να ξαναμπεί στην καθημερινότητα του ΑΕΚτζή. Νομίζω πως το πετύχαμε. Ο κόσμος ζεστάθηκε με τους Χέρστον, Ινγκλις και Μπονσού. Την δεύτερη χρονιά βάλαμε στόχο την είσοδο στην τετράδα. Το πετύχαμε με τη μέγιστη προσπάθεια».

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ: «Είχαμε ρεκόρ τραυματισμών. Εγιναν αρκετές αλλαγές. Υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών και κάποιοι δεν ταίριαξαν στη χημεία. Με την αλλαγή προπονητή έπρεπε να ενισχύσουμε την φιλοσοφία του με έναν δύο παίκτες».

Για τον Γιούρι Ζντοβτς: «Εχει τα στοχεία και τα χαρακτηριστικά του προπονητή που ψάχναμε. Είναι εργατικός, έχει τη νοοτροπία νικητή και μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή».

Για το επεισόδιο Ζντοβτς-Γκριν στο ΣΕΦ και αν είχε παραιτηθεί μετά από αυτό: «Είναι αλήθεια (σ.σ. πως παραιτήθηκε). Δεν είχε περάσει ποτέ την κόκκινη γραμμή. Ηταν πρωτόγνωρα για την καριέρα του. Ο Γιούρι βάζει πάνω από όλα την ομάδα του. Κανείς δεν πρέπει να είναι πάνω από την ΑΕΚ. Είναι της παλιάς σχολής, δεν επιτρέπει έπειτα από μία ήττα 35 πόντων να βγει ένας παίκτης και να διασκεδάσει».

Για τον αγαπημένο του παίκτη: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω»

Για την "ιδέα" ΑΕΚ: «Εμείς που έχουμε μεγαλώσει στην σκεπαστή, καταλαβαίνουμε πως η ΑΕΚ είναι κάτι περισσότερο από μία ομάδα. Για όλους τους ΑΕΚτζήδες ισχύει αυτό. Οι συμβολισμοί που έχει η ΑΕΚ είναι μεγαλύτερη από των άλλων ομάδων».

Για το αν ήταν μπασκετικός από παλιά και τι θα διάλεγε να ασχοληθεί (ποδόσφαιρο ή μπάσκετ): «Πλέον θα διάλεγα το μπάσκετ. Δεν ήμουν ιδιαίτερα μπασκετικός. Ημουν των μεγάλων παιχνιδιών. Γνωρίζοντας το μπάσκετ και την ιστορία της ΑΕΚ, θα διάλεγα το μπάσκετ. Λίγοι γνωρίζουν πως το μπάσκετ την δεκαετία του '60 ήταν η ΑΕΚ. Συμμετείχε στο Final 4 το 1966 και στον τελικό 1968. Εχουμε συγκεντρώσει πολύ υλικό για αυτή την περίοδο. Θα δούμε αν αυτό εξελιχθεί σε κάποιο σπουδαίο ντοκιμαντέρ ή τανία. Κάθε ΑΕΚτζής όταν το δει, θα είναι πολύ περήφανος».

Για τις επιτυχίες των άλλων ελληνικών ομάδων: «Νομίζω έχει έρθει η σειρά μας. Ήμουν παρών στην επική ανατροπή του 2002»

Για το πως θα μπει η ΑΕΚ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Με δουλειά. Τα τελευταία δέκα χρόνια απουσίας της ΑΕΚ από το υψηλό επίπεδο, είναι μεγάλο χάντικαπ που πρέπει να καλύψουμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ευρωλίγκα. Έχουμε πολύ δουλειά»

Για το αν πλήρωσε για να μάθει: «Σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, ο νέος στην αγορά θα πληρώσει κάτι παραπάνω για να μάθει. Ο χώρος του μπάσκετ πανευρωπαϊκά είναι ζημιογόνος. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ανατολή, αλλά στην Ευρώπη οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι πολύ μικροί. Πρέπει να πληρώσεις για να μάθεις. Είναι μία επιχειρηματική πρόκληση για να ισορροπήσεις. Το μπάσκετ και ο αθλητισμός έχουν πολλούς ασταθείς παράγοντες. Δεν μπορεί να εγγυηθείς στον πελάτη σου για το αποτέλεσμα».

Για το ποιους Ελληνες θεωρεί ρεαλιστικούς στόχους για την ΑΕΚ: «Μπορείτε να ρωτήσετε τον Γιούρι Ζντοβτς. Υπάρχουν κάποια παιδιά που μας ενδιαφέρουν, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ονόματα».

Για το... παιδομάζωμα που επιχειρείται από την ΑΕΚ: «Ο,τι καλύτερο υπήρχε στις ηλικίες κάτω των 20, το είχε ο Παναθηναϊκός. Κάναμε μία μεγάλη βουτιά στην επετηρίδα για να βρούμε τα επόμενα ταλέντα. Τώρα αρχίσαμε το παιδομάζωμα».

Για το κίνητρο επένδυσης που έχει: «Δεν υπάρχει "επενδυτής" στον χώρο του μπάσκετ. Ξέρετε πώς προήλθε η δική μου ενασχόλησης. Ηταν μια στιγμή όχι αδυναμίας, αλλά αγάπης. Η πρώτη προσέγγιση είχε γίνει τέλος του Αυγούστου από τον κ. Αλεξίου. Λόγω της ενασχόλησής μου με την ΠΑΕ και του βεβαρημένου προγράμματός μου είπα δεν το βλέπω. Αρχές Οκτωβρίου μού είπε ο κ. Αλεξίου πως "είμαστε για το τοπικό". Τότε σήμανε η επιστράτευση κι έγιναν πάρα πολλά πράγματα».

Για το αν έχει την αρετή της υπομονής, όπως οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι: «Σίγουρα υπάρχει υπομονή. Ας ελπίσουμε εμείς να πάμε γρηγορότερα στην κορυφή. Μιλάμε. Νομίζω πως μας βλέπουν ευγενικά. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Ενα πρωτάθλημα που πρωταγωνιστούν δύο, δεν έχει ενδιαφέρον και για τους ίδιους».

Για το γήπεδο και αν η ΑΕΚ συνεχίζει να κυνηγά την υπόθεση με το κλειστό του Γαλατσίου: «Είναι μεγάλη συζήτηση. Υπάρχει μία συζήτηση κι ενδιαφέρον για το Γαλάτσι πάντα με σεβασμό στη βούληση των τοπικών αρχών. Ολο αυτό το διάστημα, όμως, έχουν έρθει πολλές αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Είναι κάτι που θα δώσει πνοή και όραμα στην ΑΕΚ και στην περιοχή. Είναι κάτι που υπάρχει στο τραπέζι. Του χρόνου θα παίζουμε στο ΟΑΚΑ».

Για τον κόσμο και την προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ: «Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Η αποχή από το υψηλό επίπεδο τόσα χρόνια, ίσως να έχει απομακρύνει τον κόσμο. Πρέπει να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για τους φέρουμε κοντά μας. Πρώτος εγώ τούς καταλαβαίνω ως ποδοσφαιρικός. Φέτος θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους αναγκάσουμε να έρθουν. Ο στόχος είναι να κάνουμε το μπάσκετ μέρος της καθημερινότητας του ΑΕΚτζή μέσω της ελληνοποίησης του ρόστερ. Ο φίλαθλος πιο εύκολα ταυτίζεται με έναν Ελληνα παίκτη. Πιστεύω πως το θέμα που πρέπει να λύσουμε είναι η διάρκεια. Τα τελευταία 40 χρόνια η ΑΕΚ κάνει ένα πικ και μετά χάνεται. Είναι μεγάλα τα κενά. Είναι πολύ σημαντική η σταθεροποίηση της ΑΕΚ στο υψηλό επίπεδο. Με φωτοβολίδες και μία-δύο καλές σεζόν δεν σώζεται το τμήμα»

Για τις δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει: «Εντός των τειχών έχουμε στιγμές έντασης. Το δημόσιο ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει να λύσεις ένα πρόβλημα και δεν βοηθάει το μπάσκετ. Το μπάσκετ τραυματίζεται από ακραίες συμπεριφορές. Υπήρχαν αρκετές δύσκολες βραδιές. Πολλές φορές έχεις την αγωνία να πάρεις την σωστή απόφαση. Κάποιες φορές παίρνεις μικρές λάθος αποφάσεις στον δρόμο για τον σωστό. Αλλες παίρνεις πολλές σωστές αποφάσεις στον δρόμο για το λάθος. Ενιωσα αυτό το δίλημμα. Η διαχείριση της κατάστασης του Ντούσαν Σάκοτα ήταν δύσκολη. Είναι πολύ καλό παιδί κι έπεσαν όλοι πάνω του. Οπως και με τον Ντράγκαν Σάκοτα η απόφαση ήταν δύσκολη. Πήρε το ρίσκο και βγήκε μπροστά. Υπήρχαν πολλές δύσκολες βραδιές».

 Για το ποια απόφαση θα άλλαζε: «Δεν θα άλλαζα κάτι. Σας είπα, μπορεί να υπήρχαν μικρές λανθασμένες αποφάσεις που έγιναν, όμως, για τον σωστό δρόμο».

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Δεν είχε συζητηθεί ή προταθεί κάτι».

Για τον Νίκο Δίπλαρο: «Αισθάνομαι πως κι εκεί πήραμε την σωστή απόφαση. Νομίζω πως ήταν ενοχλητική δήλωση και πως κάναμε το σωστό για εμάς και για το παιδί. Θα ήταν μία ωρολογιακή βόμβα και κάποιος σε ένα άσχημο αποτέλεσμα θα ξεσπούσε πάνω του. Νομίζω πως ήταν η σωστή απόφαση και για εμάς και για το παιδί».

Για τις δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που ο ίδιος και οι συνεργάτες του ξεπέρασαν: «Είναι δύσκολη η άσκηση. Εγινε δυσκολότερη την εποχή που ζούμε. Το "επιχειρείν" ήταν ήδη δύσκολο. Φανταστείτε πόσο τα capital controls δυσκολεύουν την λειτουργία μια ομάδας. Δώσαμε λύσεις στα προβλήματα στις πιο δύσκολες συνθήκες για την χώρα και αυτό με κάνει να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Για το αν είχε μέντορα: «Οχι, είμαι αυτοδίδακτος».

Για το αν κάποιος παίκτης αποτελεί το μεταγραφικό του απωθημένο: «Υπάρχει κάποιος, αλλά παίζει σε ανταγωνιστή μας...»

Για το αν η σεζόν ήταν επιτυχημένη και τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο: «Από την στιγμή που ο στόχος υλοποιήθηκε, η σεζόν είναι επιτυχημένη. Υπάρχουν κάποια μικρά ζητήματα. Οι παράγοντες του μπάσκετ είναι πιο συμπαθείς στον κόσμο. Ξέρουν πως η διαδικασία είναι ζημιογόνα. Η κοινωνική αποδοχή είναι θετικότερη στους μπασκετικούς παράγοντες».

Για τον Γιάννη Φιλίππου: Πρόσφερε πάρα πολλά. Εχω σίγουρα πολλά παράπονα για τον τρόπο που άφησε την ΑΕΚ στο τέλος. Για το μέγεθος του Φιλίππου το ποσό που πτώχευσε η ΑΕΚ ήταν πολύ μικρό. Περισσότερο ήταν ένα γινάτι. Ηταν πολύ άσχημο τέλος. Είναι χρήσιμα μαθήματα για εμάς τους νεότερους. Ομως δεν θα φτάσουμε ποτέ εκεί».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Μπήκα μπροστά για να σώσω μια ιδέα, μια ομάδα και μια κατάσταση. Δεν είχα ποτέ την ψευδαίσθηση να έχω μία ομάδα για εμένα. Δεν είμαι ο μπασκετικός Νέρωνας. Είναι σημαντικό να νιώθεις πως κι άλλοι ακολουθούν. Αν νιώσεις πως δεν έχει νόημα, είναι μεγάλη απογοήτευση».

Για το τι θα ήθελε να γίνει στο τέλος της επόμενης σεζόν: «Νομίζω πως το καλύτερο σενάριο θα είναι να παίξουμε στον τελικό. Θα με χαροποιούσε είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι δυσκολοκατάβλητη και θα μας κάνει υπερήφανους».

Για το ποια ερώτηση θα έκανε στον εαυτό του και τι θα απαντούσε: «Θα τον ρωτούσα, αν γνωρίζοντας τον δρόμο που έχει διαβεί, αν θα έπαιρνε την απόφαση να βγεί μπροστά. Η απάντηση είναι "ναι"».

ΣΧΟΛΙΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

Αγώνες,2750,Απόψεις,26,Αφιερώματα,220,Διοίκηση,502,Ερασιτεχνική ΑΕΚ,51,Μεταγραφές,530,Συνεντεύξεις,541,Antonopoulos,5,apokleistika,6,Basket League,199,Diagonismos,8,Editorial,69,Eurobasket,108,Euroleague,126,Europi,1,Featured,4254,Giannis Sifakis,21,Koriopolis,3,Live Stream,4,Michos,12,NBA,166,Nikos Sifakis blog,1,Transfer Analysis,3,Tsixla,2,
ltr
item
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ: Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μιλάει για όλα (VIDEO)
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μιλάει για όλα (VIDEO)
https://2.bp.blogspot.com/-AKwluFCAgfg/V1cGCrY6I5I/AAAAAAAAFeo/Ia8zYPtl3roxclplj6OC6Fw5o-etXwd1wCLcB/s640/makis%2Baggelopoulos.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-AKwluFCAgfg/V1cGCrY6I5I/AAAAAAAAFeo/Ia8zYPtl3roxclplj6OC6Fw5o-etXwd1wCLcB/s72-c/makis%2Baggelopoulos.jpg
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ
http://www.queen68.gr/2016/06/blog-post_44.html
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/2016/06/blog-post_44.html
true
8803551756100796746
UTF-8
Φόρτωση όλων των Άρθρων Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση Απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε τα όλα ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο με τα κριτήρια αναζήτησεις σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τριτ Τετ Πεμπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιάν Φεβ Μαρτ Απρ Μάϊος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπτ Οκτ Νοεμ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago Πριν από περισσότερο από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy