/* Custom Cookies Notification Dark */

Ο coach Μανωλόπουλος για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ !

Μεγάλη ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της Βασίλισσας, Σωτήρης Μανωλόπουλος αναλύοντας το πλάνο της ΑΕΚ ενόψει της νέας σ...

Μεγάλη ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της Βασίλισσας, Σωτήρης Μανωλόπουλος αναλύοντας το πλάνο της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα μίλησε και για όλα τα θέματα της επικαιρότητας της ομάδος !


Για την αναβάθμισή του σε πρώτο προπονητή είπε: «Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και έχει πολύ σοβαρό και δυνατό πρόεδρο. Όλοι σαν αποτέλεσμα θέλουν να έρθουν. Δεν είναι μόνο το χρήμα, η ΑΕΚ είναι... ΑΕΚ! Θεωρώ ότι όταν ανέλαβα την ομάδα, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε το στυλ και τη φιλοσοφία της ομάδας. ΡΙσκάραμε αρκετά και θέλαμε να αλλάξουμε με βασικό λόγο ώστε να το υποστηρίξω κι εγώ το μπάσκετ που θα παίζαμε. Στο τέλος τα καταφέραμε, Παίξαμε καλά και κάναμε καλά αποτελέσματα. Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ήμασταν ανταγωνιστικοί και πήραμε ένα παιχνίδι, που είχαμε αρκετά χρόνια να κερδίσουμε. Το τέταρτο ματς δεν θα το ξεχάσει κανείς μας.Ο λόγος ήταν πως παίξαμε 4 ματς σε 11 μέρες στα... κόκκινα και μείναμε από δυνάμεις. Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια Αυτό φάνηκε από τους τραυματισμούς που είχαμε, γιατί ΜακΓκραθ και Ούκιτς δεν έπαιξαν».

Για την συντριβή επί του ΠΑΟ «Αυτός ήταν ο βαισκός λόγος. Δεν ήμασταν έτοιμοι για τέτοιες μάχες. Ο Παναθηναϊκός είχε αρκετό καιρό και για να συνέλθει και για να ξεκουραστεί και είναι πολύ αθλητική ομάδα. Έχει παίκτες να παίξουμε σε 2 μέρες σερί», ολοκλήρωσε.

Για τον τρόπο δουλειάς του: «Πρέπει να δουλεύεις και να παλεύεις πάντα. Είναι ένας αγώνας. Πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Πάντα τις αποφάσεις τις παίρνει ο πρώτος προπονητής. Δεν είμαι εγώ... από πίσω. Ένας προπονητής πρέπει να έχει συνεργάτες να τον βοηθούν. Σε κάθε ομάδα είχα συμμετοχη στο χτίσιμο. Η άμυνα έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου. Δεν δέχομαι να τρώω καλάθι. Μου αρέσει και η επίθεση. Τον καλό παίκτη τον θαυμάζω. Το μπάσεκτ είναι 50 επίθεση, 50 άμυνα. Πρέπει να τα κάνεις όλα, να έχεις καλούς συνεργάτες. Αν λέμε κάτι που στο μπάσκετ ισχύει, θέλω οι παίκτες να παίρνουν ενέργεια από την άμυνα για να παίζεις στην επίθεση. Αν έχεις καλή άμυνα, θα έχεις και καλή επίθεση. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία».

Για το πλάνο της ΑΕΚ: «Ο πρόεδρος πάνω στην... τρέλα του για την ΑΕΚ έχει δώσει πάρα πολλά λεφτά. Έχει δώσει λεφτά να φέρει ονόματα και έχει δώσε ιπάρα πολλά λεφτά για να επενδύσει σε νέους παίκτες. Η αλήθεια είναι πως πολλές χαρές δεν έχει πάρει. Πρέπει να αλλάξουμε το πλάνο μας. Μιλάμε και με τον πρόεδρο καθημερινά. Η ομάδα πρέπει να χτιστεί διαφορετικά. Η ομάδα να χτιστεί γύρω από νέους και Έλληνες παίκτες και να χτίσει μια ομάδα με διάρκεια. Αυτό δεν γίνεται σε μια μέρα. Θα χρειαστεί καιρός και στήριξη, αλλά και υπομονή. Ο κόσμος θέλει να δει νέους παίκτες και ο πρόεδρος έχει δώσει τόσα λεφτά και μπορεί να δώσει κι άλλα για το... μπαμ. Δεν γίνεται έτσι όμως. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να μας οδηγήσει σε ένα διαφορετικό πλάνο. Να στηρίξουμε τους νέους, να επενδύσουμε, να βρούμε κι άλλους. Υπάρχουν ταλέντα που δεν έχουν παίξει και πρέπει να παίξουν, ώστε να γίνουν καλοί. Είναι δύσκολο να βρεις Έλληνες παίκτες σε ηλικία 23-28 που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Δεν υπάρχει αυτή η ηλικία στην Ελλάδα. Νομίζω ότι γενικά έχει πέσει το επίπεδο των ομάδων, έχουν... φθηνίνει πολύ οι κοινωτικοί και πάνε οι ομάδες σε αυτές τις λύσεις. Ολοι θέλουν το άμεσο αποτέλεσμα και γι αυτοό οι Έλληνες δεν παίζουν».

Για το πλάνο σχετικά με τους νέους παίκτες: «Εγώ έζησα και τον Παναθηναϊκό επί τρία χρόνια είχε το θέμα ελληνοποίησης, αλλά είχαμε και την πίεση αποτελέσματος. Υπάρχουν πολλοί τρόπο. Αν φτιάξεις μια δυνατή ομάδα, μπορείς να βοηθήσεις και μικρούς. Αν θυμηθούμε το πλάνο του Ίβκοβιτς στον ΟΣΦΠ που ξεκινούσε πενταδάτο τον Παπανικολάου και είχε μια δυνατή ομάδα, του έδινε ευκαιρία. Υπάρχουν τρόποι, αρκεί να μπορείς. Η πίεση για το αποτέλεσμα είναι ανασταλτικός παράγοντας».

Για τη νέα σεζόν: «Πρέπει να δούμε και την αγορά. Ο Τσαλμπούρης είναι στις ΗΠΑ. Έχουμε τον Σκουλίδα, τον Άτιτς. Ήταν καλή ιδέα να τον δώσουμε δανεικό, όμως δεν έμεινε πολύ, όχι γιατί δεν ήταν καλός, αλλά γιατί τραυματίστηκε παίκτης των Τρικάλων. Έχουμε καλή βάση, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να εξελίξουμε τα παιδιά».

Για το μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει η ΑΕΚ: «Αυτό βγαίνει σε συνδυασμό με την αγορά. Θα δεις τι παίκτες κυκλοφορούν. Είναι συνδυασμός. Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Τα... μάτια μας είναι ανοιχτά και ότι βλέπουμε πως μπορούμε να επενδύσουμε το κάνουμε. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στους μιρκούς».

Για την περσινή σεζόν: «Πολλά πράγματα πήαν λάθος. Άρχισε η σεζόν με τον Σάκοτα, μετά ήρθα εγώ. Είπαμε ορισμένα πράγματα. Ήρθε ο αποκλεισμός στην Ευρώπη. Μετά ήρθε ο Γιούρι Ζντοβτς και ήρθαν αλλαγές. Στο τέλος όμως κάναμε αυτό που έπρεπε».

Για τα μεταγραφικά: «Όλοι οι Έλληνες μας ενδιαφέρουν. Είναι συδνυασμός πραγμάτων όμως. Εγώ δεν κοιτάω ποτέ έανν παίκτη. Εγώ θέλω να τον... κουμπώσω με το σύνολο. Υπάρχουν πολλά σενάρια για κάθε παίκτη».

Για την Εθνική: «Υπάρχουν άλλοι προπονητές για την Εθνική. Προφανώς και είναι παράξενο αυτό, αλλά προφανώς και υπάρχει λόγος. Σίγουρα γίνονται συζητήσεις που δεν τις ξέρουμε εμείς και γίνονται προσπάθειες για το καλύτερο».

Για το πρωτάθλημα: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει πολύ τακτική.Σαν προπονητής προβληματίζεσαι συνεχώς και μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει αυτό».

Για τον Ελονού: «Προς το τέλος ήταν πολύ καλός. Είναι και αυτός μέσα στα σενάρια».

Για το Champions League: «Θα είναι δυνατό και τη νέα σεζόν. Η Μονακό είναι καλή ομάδα. Θα είναι καλύτερο τη νέα σεζόν το Champions League. Θα έχεις αβνατάζ αν βγεις στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου σου. Θα είναι καλές οι ομάδες, είμα αισιόδοξος»

Για το μπάτζετ: «Πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα θα είμαστε. Πρέπει να επενδύσουμε πιο πολύ στο να... χτίσουμε μια ομάδα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πρέπει να κερδίζει. Νομίζω ότι είναι πιο σωστό να χτίσουμε ομάδα με διάρκεια».

Για τον Ζντοβτς: «Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Θεωρώ πολύ καλό άνθρωπο και προπονητή τον Γιούρι. Η κατάσταση ήρθε έτσι. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην Τσεντεβίτα και ό,τι καλύτερο».

Για το αθλητικό πλάνο: «Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό»

Για τα εγγυημένα συμβόλαια στην Ευρωλίγκα: «Δεν δίνει το δικαίωμα στην... έκπληξη. Η Βενέτσια πήρε το πρωτάθλημα στην Ιταλία και δεν θα παίξει. Η Καρσίγιακα πήρε το πρωτάθλημα στην Τουρκία και δεν έκανε τίποτα. Είναι... αθέμιτος ανταγωνισμός. Τα λεφτά είναι πολύ καλά αυτά που δίνει στις ομάδες. Μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα έτσι».

Για τον Όγκαστ: «Υπάρχει ενδιαφέρον. Ενδιαφέρονται όμως όλες οι ομάδες».

Για το τι πρέπε να γίνει για να παίξει η ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα:
«Να αλλάξει το σύστημα»

Περί δανεισμού Χαραλαμπόπουλου:
«Είμαστε αντίθετοι για δανεισμό. Δεν συζητάμε κάτι τέτοιο»

Για τον Μουράτο: «Έκανε ένα καλό πρωτάθλημα με το Ψυχικό. Δνε ξέρω γιατί τον άφησε ελεύθερο ο Ολυμπιακός».

Για τη στασιμότητα στα μεταγραφικά και επειδή πέρσυ είχαμε αποκτήσει ήδη αρκετούς παίκτες: «Φέτος είπαμε να αλλάξουμε. Τον Ιούλιο θα πάμε και στο Λας Βέγκας στο Σάμερ Λιγκ. Νομίζω ότι μία βδομάδα μετά το Λας Βέγκας πέφτουν και οι τιμές στους παίκτες».

ΣΧΟΛΙΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

Αγώνες,2820,Απόψεις,29,Αφιερώματα,238,Διοίκηση,540,Ερασιτεχνική ΑΕΚ,54,Μεταγραφές,538,Συνεντεύξεις,606,Antonopoulos,5,apokleistika,14,Basket League,205,Diagonismos,8,Editorial,74,Eurobasket,109,Euroleague,145,Europi,1,Featured,4457,Giannis Sifakis,27,Koriopolis,3,Live Stream,3,Michos,12,NBA,166,Nikos Sifakis blog,1,Transfer Analysis,3,Tsixla,7,
ltr
item
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ: Ο coach Μανωλόπουλος για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ !
Ο coach Μανωλόπουλος για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ !
https://2.bp.blogspot.com/-J0FENwMkm4w/WUsJDS0anjI/AAAAAAAAG9s/KmfLetM9XTkubxw56XuLEY78k7rw_-o-gCLcBGAs/s320/man.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-J0FENwMkm4w/WUsJDS0anjI/AAAAAAAAG9s/KmfLetM9XTkubxw56XuLEY78k7rw_-o-gCLcBGAs/s72-c/man.jpg
QUEEN68.gr - Η Βασίλισσα παίζει εδώ
http://www.queen68.gr/2017/06/coach-gia-olous-kai-gia-ola.html
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/
http://www.queen68.gr/2017/06/coach-gia-olous-kai-gia-ola.html
true
8803551756100796746
UTF-8
Φόρτωση όλων των Άρθρων Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση Απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε τα όλα ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Δεν βρέθηκε κανένα άρθρο με τα κριτήρια αναζήτησεις σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τριτ Τετ Πεμπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιάν Φεβ Μαρτ Απρ Μάϊος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπτ Οκτ Νοεμ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago Πριν από περισσότερο από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy